greatcontent
Forgotten your password?

Flerspråklig copywriting

copywriting | lokalisering | oversettelse  | redigering

 • Ingen kontrakter
 • Pay-As-You-Go Service
 • Fornøydgaranti

Bestille nu Registre som skribent

Erfarne skribenter
 • Høy kvalitet på logisk tenkende skribenter
 • Eksperter med høy rekkevidde innen sine områder
 • Fleksibilitet i retning av ditt budsjett
Multispråklig copywriting
 • Tekst skrevet av skribenter med morsmål
 • Lokal tekst, lokale priser
 • Effektiv lokalisering av innholdet som finnes
Risikofri
 • Betal kun for tekster du har bestilt
 • Betal per ord - ingen dyre timelønninger
 • SEO-tekstoptimering
Fleksibel arbeidskraft
 • Hundrevis av skribenter med høy status er umiddelbart tilgjengelige
 • Det finnes ingen for små eller for store bestillinger

Copywriting på en enkel måte - tekster som er skreddersydd til dine behov

"greatcontent er en ideal leverandør for internasjonale prosjekter. Deres skribenter er morsmålsspråklige og kan håndtere et hvilket som helst prosjekt. Deres operative prosedyrer går problemfritt og de har en fantastisk kjapp reaksjon dersom et prosjekt forandrer seg. Produksjonen går jevnt og med høy kvalitet." CMO Zalando


Bestille nu

Pay-As-You-Go Service

zalando venere stylight sixt groupon dawanda home24 misterspex caseable homeaway wimdu moebelsensation paginegialle bikester cardelmar tirendo urbanara fashion4home cuponation

SEO-tekst til din webside

Greatcontent produserer SEO-tekster (dvs. (søkemotoroptimerte tekster) og et garantert unikt skriftlig innhold til dine nettsider. Som en av markedets ledende tekstleverandører, garanterer greatcontent å kunne tilby deg tekster som vil gjøre din internettside til et primært mål for internettbrukere som søker produkter eller tjenester som du tilbyr på ditt marked.

Greatcontent leverer spesielt kvalitative og kreative skriftlige produkter i forhold til et stort og variabelt kundespekter. Dette gir deg som kunde et spesielt innhold på din egen webside for å støtte opp under deg fullstendig innen strategier på online-markedet.

Uansett om du ser etter en kort tekst som presenterer dine forretningstilbud enkelt men perfekt på forsiden av ditt nettsted, eller om du er ute etter flere tekster som fører besøkende gjennom sidene på ditt nettsted - våre frilans-skribenter har mange års erfaring i å skape dynamiske SEO-tekster for tusenvis av fornøyde kunder.

Vi produserer tekster kreativt og med riktig fokus for å fremme internetthandel og markedsføring på nettet på en slik måte at kundenes behov og ønsker gjenkjennes og som enkelt skaper en forbindelse med kundene. En optimering av søkemotormulighetene lager en underskrift ved arbeidet vi gjør. En vakker gjengivelse av en tekst, gir ingen ekstra muligheter dersom ingen leser teksten. Vår fremgangsmåte, som tar utgangspunktet i stikkord og SEO-metoder, sikrer at dine kunder alltd vil komme til din side først ved sine søk. Vi har alltid målrettet fokus i alt arbeidet vi gjennomfører. Hverken en markedsføringstekst eller en annonse i pressen, en blogforside eller blogartikkel; våre skribenter vil skape en optimal tekst som støtter dine forretningsbehov på best mulig måte.

Når det gjelder norske tekster tar vi utgangspunkt i frilans- skribenter som stadig produserer tekster innen den høyeste standard. En pressemelding? En bloggartikkel til din blogg? En beskrivelse av et nytt produkt i din nettbutikk? Kanskje du leter etter en person som kan skape en perfekt, kategoriserende beskrivelse, som passer best til dine produkter. Greatcontents skribenter produserer tusenvis av tekster innen forskjellige kategorier og variasjoner hver eneste dag, alt fra hotellbeskrivelser til online reisetilbud, en ny promosjonstekst eller et innlegg i en blogg. Hva du enn behøver i forbindelse med en tekst, greatcontent har et helt spesielt skribentgrunnlag/-tilbud til deg!

Våre flotte skribenter

Men hvem er egentlig våre skribenter?
Alle våre profesjonelle skribenter har mange års erfaring med nettopp det å levere utmerkede tekster til våre kunder.

Vårt produkt

Greatcontent er en online plattform som tilbyr unike og perfekte web-innhold for tusenvis av kunder. I en personlig telefonsamtale kan vi gjerne gi deg en bedre og mer personlig oversikt over hva vi kan hjelpe deg med, og håper å kunne gi deg en god følelse og gode råd i forhold til dine prosjekter. Våre profesjonelle skribenter vil forsyne deg med teksten som din internettside behøver; alt ifra korte innlegg til tusenvis av ord, avhengig av dine behov. Greatcontent jobber kun med de beste frilansskribentene som er spesialisert innen mange emner og vi garanterer flotte, unike tekster.

Greatcontents kvalitetsforsikring

Nøkkelord er en vital del av SEOs tekstproduksjon. Vi sikrer at dine valg av nøkkelord og den spesifikke tettheten av nøkkelordene i din tekst, har blitt gjennomført før en skribent er klar til å sende en tekst til deg. Du kan be en skribent om å bruke en spesifikk mengde av nøkkelord, et utvalg eller en relativ prosentandel av den totale mengden av ord. Det betyr at bruk av nøkkelord er fleksibelt. Du kan bestemme om ordene skal være i flertallsform, ha alternative endinger eller byttes ut med synonymer som kan brukes i den rekkefølgen du bestemmer. Slik sikre du at teksten reflekterer dine ønsker spesifikt.

For å spare din tid når det kommer til kvalitetskontroll, så har vi en automatisert plagiats-sjekk for å være absolutt sikre på at din tekst er unik på nettet. Denne sjekken garanterer ikke bare det unike innholdet, men sparer våre kunders behov for selv å måtte lese igjennom det som er skrevet. Vi dobbeltsjekker også tekstene med vår interne database, for å sikre at våre skribenter kontinuerlig produserer et unikt arbeid.

Vårt eget redaksjonsteam består av erfarne korrekturlesere og redaktører som gjennomfører kvalitetskontroll i løpet av produksjonsprosessen. Alle våre skribenter er blitt nøye utvalgt: først igjennom en innledende tekst, videre igjennom en kontinuerlig vurdering av deres arbeid. Vi garanterer alltid en fremragende skribent til våre kunder.

Internasjonalt innhold på 18 forskjellige språk

Å fremme ditt eget arbeid internasjonalt og online, er enkelt med den store mengden av språkkunnskaper som greatcontent tilbyr; det sier seg selv at internettet er et globalt fenomen. Enten du trenger engelsk innhold (britisk, amerikansk eller internasjonalt), nederlandsk innhold, fransk innhold, tysk innhold, italiensk innhold, polsk innhold, portugisisk innhold (brasiliansk portugisisk er inkludert), russisk, spansk eller svensk, greatcontent har språket som ditt firma har behov for. Greatcontent gir deg også oversettelsestilbud; våre flinke og erfarne oversettere er klare til å oversette din tekst til alle språkene du trenger. Skaff deg flotte, unike innhold og flotte, unike oversettelser nå!